Donirajte!

Udruga roditelja korak po korak je neprofitna organizacija koja prikuplja većinu svojih sredstava od različitih sponzora i donatora putem javnih natječaja.Oslanjamo se na donacije i javnu potporu u provođenju naših aktivnosti usmjerenih na promicanje dječjih prava kao i prava njihovih obitelji.

Vaša osobna donacija, ma koliko velika ili mala, čini razliku!

Ako želite donirati i podržati rad Udruge, to možete učiniti na naš bankovni račun otvoren kod  Zagrebačke banke d.d.:

HR9123600001101650818

SWIFT: ZABAHR2X

OIB: 85852827713

Zapošljavanje

TRENUTAČNO NEMAMO OTVORENIH NATJEČAJA ZA POSAO

UR Korak po korak stalno nastoji proširiti svoj tim, a osim ovdje, informacije o otvorenim natječajima za zapošljavanje biti će dostupne na našoj facebook stranici @UR.KpK

Volontiraj u Koraku

 

Udruga roditelja Korak po korak organizator je različitih volonterskih aktivnosti na gotov svim našim projektima/programima. Ovisno o dijelu godine i količini aktivnih projekata, naša potreba za volonterima se mijenja. Na ovom mjestu uvijek možeš pronaći sve aktualne projekte na kojima se možeš pridružiti našem timu i volonterski doprinijeti aktivnostima.

 

Aktualne potrebe za volontiranjem su sljedeće

 

#AktivnaMAMA

Projekt #AktivnaMAMA provodi se s ciljem povećanja socijalne uključenosti maloljetnih i mladih majki u riziku od socijalne isključenosti u zajednicu kroz rekreativne kickboxing aktivnosti. Ovaj projekt, osim fizičkog razvoja cijelog tijela, razvoja snage, motorike i koordinacije pokreta, utječe i na pravilno formiranje i sazrijevanje osobnosti maloljetnih i mladih majki kroz jačanje samopouzdanja, samostalnosti, upornosti, discipline, samokontrole, osjećaja za pravednost, oblikovanje optimalnih ciljeva postignuća, savladavanje stresa, poštivanje sebe i drugih vještine timskog rada te stjecanje pravilnih i zdravih životnih navika.

Od volontera se očekuje odlazak na trening u trajanju od sat vremena dva puta tjedno te animiranje djece (u pravilu dvije curice predškolske dobi) kroz igru i sportske aktivnosti.  

 

WEB stranica Udruge
mediji o nama
skeniranje objavljenih tekstova
prijevod na engleski
 
PORTAL za maloljetne roditelje
Info kutak
Pisanje tekstova

 

Ako ti se sviđa nešto od naše ponude za volontiranje – ispuni prijavu na ovom LINK-u, a mi ćemo ti se javiti u najkraćem roku.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti našem koordinatoru volontera na mail kristijan@udrugaroditeljakpk.hr ili potražite informacije na ovom LINK-u