Select Page

Korakov tim

 

Korakov tim čini četiri profesionalca s dugogodišnjim iskustvom rada u nevladinim organizacijama, kreiranja i provođenja projektnih aktivnosti, kao i zalaganja za promjene u društvu.

IZVRŠNA DIREKTORICA

Silvija Stanić, dipl.psih.univ.spec.iur.

Psihologinja, specijalistica za dječja prava i Gestalt psihoterapeutkinja. Trenutno pohađa doktorski studij socijalnog rada na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Izvršna direktorica udruge s 15 godina iskustva u upravljanju organizacijom, strateškom planiranju, organizacijskom razvoju, zagovaračkim aktivnostima, upravljanju projektima i psihološkim savjetovanjem.

TAJNICA

Vesna Miličević

Administrativna je asistentica i Tajnica Udruge, iskusna u administraciji, organizaciji i koordinaciji aktivnosti, financijskoj administraciji, planiranju i praćenju provedbe, kao i financijskom praćenju projekata.

VODITELJICA EDUKATIVNO – SAVJETODAVNIH AKTIVNOSTI

Iva Buconjić, mag.psych.

Psihologinja, praktičarka ekspresivne art terapije i studentica sveučilišnog specijalističkog studija supervizije u psihosocijalnom radu. Ima bogato iskustvo u razvoju i upravljanju studijskim i terenskim istraživanjima, razvoju i provođenju zagovaračkih aktivnosti za unapređenje i zaštitu prava djece i mladih, osmišljavanju i provođenju treninga i različitih radionica iz područja socijalnih vještina i obrazovanja. Provodi individualno psihološko i on – line savjetovanje te vodi male edukativne grupe i grupe psihološke podrške.