Select Page

CAP- Splitsko-dalmatinska županija

Udruga roditelja Korak po korak i ove godine provodi projekt CAP programom protiv nasilja nad djecom i mladima na području Splitsko – dalmatinske županije, kojeg financijski podržava Županija.
Kroz projekt je osigurana provedba Predškolske varijante programa u dječjim vrtićima na području Županije, te je ove godine gotovo 1000 djece imalo priliku steći vještine koje im omogućuju da budu i ostanu sigurna, jaka i slobodna!
Za odgojno – obrazovne djelatnike organizirana su dva Predškolska seminara kako bi se kompletirali CAP timovi u vrtićima, te kako bi se osigurala održivost rezultata čak i nakon završetka projekta. Naime, educirani CAP pomagači program mogu provoditi godinama i generacijama, zbog čega se velik broj odgojno – obrazovnih ustanova i odlučuje na provedbu upravo CAP programa.
Posebno smo ponosni na još jednu godinu kvalitetne suradnje sa našim dragim, stručnim i entuzijastičnim CAP pomagačima sa područja Splitsko – dalmatinske županije, kao i županijskim koordinatoricama Asjom Podrug i Dalmom Luketin.