Select Page

Završno događanje i podjela knjiga

 

 

 

Polako ali sigurno, približavamo se kraju školske godine, a samim time i aktivnostima koje provodimo u sklopu projekta „Korakovi knjigoljupci“. U suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom „Metel Ožegović“ te OŠ Frana Krste Frankopana, proveli smo tri čitalačka kluba koji su na nas ostavili dubok i pozitivan utisak. Veselja i smijeha nije nedostajalo kao niti motivacije za radom i učenjem.

Kako bi obilježili kraj provedbe, organizirali smo završna događanja i podjele knjiga u Zagrebu i Varaždinu. Prikazali smo rezultate provedenih aktivnosti i raspravljali o temama vezanim uz poticanje čitalačke motivacije te uživali u zajedničkim trenucima prije početka ljetnih praznika.

Prvo završno događanje i podjelu knjiga organizirali smo u prostorijama OŠ Frana Krste Frankopana u Zagrebu. Pridružili smo se obilježavanju dana škole i zajedno proslavili uspješnu provedbu projekta.

Zbog pandemije nismo bili u mogućnosti održati  radionicu predstavljanja projekta, stoga nam je završno događanje u Varaždinu bilo prvo službeno upoznavanje uživo. Organizirali smo ga u prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice „Metel Ožegović“ gdje smo se družili sa djelatnicima i roditeljima koji su sudjelovali u čitalačkom klubu. Veselimo se svim budućim suradnjama i nadamo se da ćemo provoditi još mnoštvo aktivnosti kojima ćemo mamiti djeci osmjeh na lice!